Θεσσαλονίκη: Έβρεξε και βγήκαν λεκάνες στο αεροδρόμιο Μακεδονία – Δείτε τις εικόνες που προβληματίζουν


Το αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να είναι υπερσύγχρονο, αλλά όπως φαίνεται έχει τρωτά του σημεία. Απόδειξη οι φωτογραφίες που τράβηξαν επιβάτες, λίγο πριν ταξιδέψουν…

Εικόνες που προκαλούν εντύπωση στο πικ της τουριστικής περιόδου καταγράφονται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», στη Θεσσαλονίκη, καθώς λόγω των ισχυρών νεροποντών έχουν τοποθετηθεί κουβάδες για νερά που μπαίνουν από τις οροφές των ολοκαίνουριων κατασκευών.

Την ώρα που στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη τα αεροδρόμια κατακλύζονται από εκατομμύρια τουρίστες -φτάνοντας ακόμη και σε επίπεδα προ covid εποχής- στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» εκτυλίσσονται καταστάσεις που σίγουρα δεν τιμούν το προφίλ που θέλει να επιδείξει η μητρόπολη των Βαλκανίων.

Και αυτό γιατί, οι ισχυρές καταιγίδες των τελευταίων ημερών που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή έφεραν ως αποτέλεσμα να στάζουν οι οροφές των κατασκευών Terminal 1 και Terminal 2. Οι ιθύνοντες κινητοποιήθηκαν και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, τοποθέτησαν στη σειρά μπλε λεκάνες ώστε να συγκεντρωθεί το νερό που έπεσε στο εσωτερικό του αεροδρομίου.

Επιβάτες τονίζουν ότι αντίστοιχες εικόνες καταγράφονται και στον χώρο των αφίξεων και σε εκείνον των αναχωρήσεων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το νερό στάζει και σε μία νέα κατασκευή του αεροδρομίου που ακόμη δεν έχει παραδοθεί σε λειτουργία.

Σημειώνεται, πάντως, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που διαπιστώνονται αντίστοιχες εικόνες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», καθώς επιβάτες υποστηρίζουν ότι κάθε φορά που σημειώνεται νεροποντή στη Θεσσαλονίκη διαπιστώνουν ότι οι εσωτερικοί χώροι του αεροδρομίου γεμίζουν με νερό της βροχής.

Πηγές του «Μακεδονία» υποστηρίζουν στο thesstoday.gr, ότι πράγματι εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων τοποθετήθηκαν λεκάνες για τα νερά, ωστόσο υπογραμμίζουν ότι το προσεχές διάστημα θα επιδιορθωθεί η κατάσταση με τις οροφές ώστε να μην επαναληφθεί σε επόμενη νεροποντή και να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν αντίστοιχες εικόνες.

 


πηγή:newsit.gr
Επιστροφή πίσω: Αεροπορικά Ειδησεογραφικά Νέα
κορυφή σελίδας