Εγκρίθηκε bonus 1,5 ευρώ επί των τελών διαδρομής στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

Bonus 1,5 ευρώ επί των τελών διαδρομής του έτους 2020 ενέκριναν τα υπουργεία Μεταφορών και Οικονομικών στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ΚΥΑ, που συνυπογράφουν ο αν. υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής:

«Χορηγούμε στους υπηρετούντες υπαλλήλους του κλάδου ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, από τον ειδικό λογαριασμό 234378/8, συνολικό ποσό που αντιστοιχεί σε 1,5 ευρώ επί τις μονάδες εξυπηρέτησης διαδρομής του έτους 2020, µε σκοπό την ενίσχυση του συστήματος, την αύξηση της αποδοτικότητας και την αντιμετώπιση της έντονης εποχικότητας στην εναέρια κυκλοφορία.

Η καταβολή θα πραγματοποιηθεί στο σύνολο των υπηρετούντων ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, οι οποίοι κατέχουν και ασκούν ειδικότητα σε ίσα μερίσματα, προσαυξημένα κατά 30% για τους υπηρετούντες στο ΚΕΠΑΘ, καθώς και στα αεροδρόμια της Αθήνας (προσέγγιση και Πύργος Ελέγχου Αθηνών), της Θεσσαλονίκης, του Ηρακλείου, της Ρόδου, της Κέρκυρας, της Σαντορίνης, της Μυκόνου και της Κω, εφόσον λειτουργούν επί 24ωρου βάσεως».

Η έναρξη ισχύος της εν λόγω απόφασης ξεκινά από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

πηγή :metaforespress.gr

Επιστροφή πίσω: Αεροπορικά Ειδησεογραφικά Νέα
κορυφή σελίδας