Η Space Hellas αναλαμβάνει την προμήθεια του συστήματος Data Link Services της ΥΠΑ

Η Space Hellas αναλαμβάνει τελικά την προμήθεια και εγκατάσταση συστήµατος παροχής υπηρεσιών ζεύξης δεδοµένων αεροναυτιλίας (Data Link Services) της ΥΠΑ, ένα έργο, ύψους 4,58 εκατ. ευρώ (συν ΦΠΑ), το οποίο διεκδικούσε και η SSA.

Όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση, όλα τα επιμέρους υλικά (συσκευές, μονάδες, κ.λπ.) του συστήματος θα παραδοθούν από την εταιρεία στις αποθήκες της ΥΠΑ, εντός χρονικού διαστήματος 3 μηνών, από την υπογραφή της σύμβασης.

Ο χρόνος παράδοσης του συστήματος DLS εγκατεστημένου και σε πλήρη λειτουργία δε θα υπερβαίνει τους οκτώ 8 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, ενώ πριν την παράδοσή του θα έχει ολοκληρωθεί η εκπαίδευση του προσωπικού.

Η ποσοτική παραλαβή του υλικού θα πραγματοποιηθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΥΠΑ, εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παράδοση του υλικού στις αποθήκες της ΥΠΑ, ενώ η ποιοτική παραλαβή του θα πραγματοποιηθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΥΠΑ, μετά την επιτυχή εκτέλεση των τεχνικών ελέγχων (test cases) και μετρήσεων, σε όλη την έκταση του συστήματος (συμπεριλαµβανομένων των ανταλλακτικών), καθώς και επιχειρησιακών ελέγχων, που θα έχουν συμφωνηθεί µε τον προμηθευτή.

Ο χρόνος των τεχνικών ελέγχων αποδοχής στους χώρους εγκατάστασης (Site Acceptance Tests) και των επιχειρησιακών ελέγχων δε θα υπερβαίνει τους 2 μήνες από την παράδοση του συστήματος, ενώ δύναται να παραταθεί σε περίπτωση αποτυχίας κάποιου ή κάποιων από τα tests μέχρι την επιτυχή εκτέλεσή τους, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να υπερβεί το χρονικό διάστημα των 3 μηνών συνολικά.

Τέλος, το σύστημα θα καλύπτεται στο σύνολό του (συμπεριλαµβανομένων των ανταλλακτικών) από εγγύηση καλής λειτουργίας τουλάχιστον 2 ετών, που θα αρχίζει από την οριστική ποιοτική και ποσοτική παραλαβή του.

 

πηγή:metaforespress.gr

Επιστροφή πίσω: Αεροπορικά Ειδησεογραφικά Νέα
κορυφή σελίδας