Η ΕΣΚ καλεί τους εργαζόμενους της ΥΠΑ στην ΑΠΕΡΓΙΑ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΥΠΑ (ΕΣΚ) ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΜΕ
Η ΕΣΚ καλεί τους εργαζόμενους της ΥΠΑ, όλων των κλάδων, να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργία, αύριο, στις 26 του Νοέμβρη, ανεξάρτητα από τις αποφάσεις των δικαστηρίων με τις οποίες οι εξαγγελθείσες από τους συνδικαλιστΙκούς φορείς της ΥΠΑ απεργίες κρίθηκαν παράνομες. Υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή μας στην απεργία καλύπτεται, σε κάθε περίπτωση, από την εξαγγελθείσα κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ, ως τριτοβάθμιου οργάνου.
΄Ολοι οι συνδικαλιστικοί φορείς της ΥΠΑ (ΟΣΥΠΑ, ΕΕΕΚΕ, ΕΝΗΜΑΕΚ, ΠΣΤΥΠΑ) οφείλουν να ανταποκριθούν στη κρισιμότητα των στιγμών και να δημιουργήσουν τις συνθήκες για μαζική και αποφασιστική συμμετοχή των εργαζόμενων της ΥΠΑ στην απεργία.
Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΜΑ: -
΄Οτι έχουμε δυνατή φωνή και στην πανδημία. Να παρθούν άμεσα ουσιαστικά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. -΄Οτι τα σχέδια της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων της αεροπορικής και τουριστικής βιομηχανίας για παραπέρα ιδιωτικοποίηση της ενιαίας ΥΠΑ θα ανατραπούν. Απόσυρση, στο σύνολό του, του νομοσχεδίου τώρα. -΄Οτι τα σχέδια της κυβέρνησης και της εργοδοσίας για 10ωρη εργασία, μισθούς 200 ευρώ, απλήρωτες υπερωρίες, κατάργηση Κυριακής αργίας, χτύπημα του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος και άλλα μέτρα σε βάρος της λαϊκής οικογένειας, δεν θα περάσουν.
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ
Αθήνα, 25/11/2020
Επιστροφή πίσω: Αεροπορικά Ειδησεογραφικά Νέα
κορυφή σελίδας