Συνάντηση ΟΣΥΠΑ με ΣΥΡΙΖΑ

Παππάς - Γιαννούλης: Ο κ. Καραμανλής διαλύει την ΥΠΑ και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών και των πτήσεων

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΟΣΥΠΑ)


Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς, και ο αναπληρωτής τομεάρχης Χρήστος Γιαννούλης είχαν συνάντηση με μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) και πιο συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου, τον α’ αντιπρόεδρο Βαγγέλη Βιστάκη, τον β’ αντιπρόεδρο Δημήτρη Νανούρη και τον γενικό γραμματέα Μηνά Κώστα.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), στην Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας (ΑΠΑ) και στο προσωπικό, όπως προκύπτουν από τις αλλαγές που φέρνει το -προς κατάθεση- νομοσχέδιο Καραμανλή.

Οι Νίκος Παππάς και Χρήστος Γιαννούλης τόνισαν:

«Το σχέδιο της Ν.Δ. για την ΥΠΑ απεμπολεί τον δημόσιο έλεγχο στα κρατικά αεροδρόμια της χώρας.

Ο δημόσιος χαρακτήρας των υπηρεσιών που σχετίζονται με την ΥΠΑ και την ΑΠΑ δεν μπορεί παρά να παραμείνει και να ενισχυθεί.

Το σχέδιο Καραμανλή, το οποίο παραδίδει σε ιδιώτες την ασφάλεια των πτήσεων και των επιβατών, όπως και τη διαχείριση ευαίσθητων εθνικών θεμάτων, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό».

 

πηγή:syriza.gr

Επιστροφή πίσω: Αεροπορικά Ειδησεογραφικά Νέα
κορυφή σελίδας