Οι εργαζόμενοι της ΥΠΑ (ΟΣΥΠΑ) ζητούν την παρέμβαση του υπουργείου Μεταφορών για οικονομικές εκκρεμότητες

Την παρέμβαση του διοικητή της ΥΠΑ και του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών ζητούν οι εργαζόμενοι της ΥΠΑ (ΟΣΥΠΑ).

Σε ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία υποστηρίζει ότι εντοπίζονται εκκρεμότητες που αφορούν υπηρεσιακές μετακινήσεις, προμήθειες ανταλλακτικών και αποζημίωσης των βαρδιών από την 24ωρη λειτουργία των αεροδρομίων.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥΠΑ

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και οι εργαζόμενοι της Υ.Π.Α., με αίσθημα ευθύνης, σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο για την υγεία μας, καθώς και για την οικονομία και τον τουρισμό της χώρας μας, έχουμε σταθεί έμπρακτα στο ύψος των περιστάσεων.

Δυστυχώς όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και από όλους τους εμπλεκόμενους  φορείς, με αποτέλεσμα  τις προσεχείς ημέρες και εν όψει τουριστικής περιόδου να γίνουν εμφανή τα προβλήματα εμπλοκής της λειτουργίας και της μισθοδοσίας όλης της Υπηρεσίας μας, καθώς με το «λουκέτο» στις αποφάσεις ανάληψης υποχρέωσης σε θέματα που αφορούν υπηρεσιακές μετακινήσεις, προμήθεια, ανταλλακτικών, αλλά και της αποζημίωσης των βαρδιών 24ωρης λειτουργίας των αεροδρομίων, οδηγούμαστε ουσιαστικά στο κλείσιμο των αεροδρομίων της χώρας μας.

Προς αποφυγή της εμπλοκής της λειτουργίας της Υ.Π.Α. καλούμε τον Διοικητή της Υ.Π.Α. και τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών να δώσουν άμεσα λύση στην οικονομική εμπλοκή  την οποία μας έχουν οδηγήσει προς το συμφέρον όλων.

 

πηγή:metaforespress.gr

Επιστροφή πίσω: Αεροπορικά Ειδησεογραφικά Νέα
κορυφή σελίδας