Ανακοίνωση ΣΥΠΡΟΣΥΠΑ

Σ Υ Ν Δ Ι Κ Α Λ Ι Σ Τ Ι Κ Η   Π Ρ Ο Ο Δ Ε Υ Τ Ι Κ Η   Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α

Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Α Σ   Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Η Σ   Α Ε Ρ Ο Π Ο Ρ Ι Α Σ

Σ Υ. Π Ρ Ο. Σ Υ – Υ.Π.Α.



Η συσπείρωση και ο αγώνας για την αναχαίτιση της νεοφιλελεύθερης ακροδεξιάς στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, είναι αναγκαίος όσο ποτέ.

Φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας εξαπλώνονται σε ολόκληρη την Ευρώπη,  κλονίζοντας τα θεμέλια της Δημοκρατίας και του κοινωνικού κράτους.

Οι αντεργατικές πολιτικές ισχυροποιούνται συνθλίβοντας τα εργασιακά δικαιώματα.

Απέναντι σε αυτή την πραγματικότητα μπορούμε να αντιτάξουμε την προσπάθεια για  συνεργασία, αλληλεγγύη και ανάπτυξη.

Η Ν.Δ. μας υπενθυμίζει τις προθέσεις της για το μέλλον της ΥΠΑ ανακοινώνοντας το σχεδιασμό της υπέρ του ξεπουλήματος των πάντων χωρίς να υπολογίσει τη ζημιά που προκαλεί στην Ελληνική οικονομία και εθνική κυριαρχία καθώς και στους εργαζόμενους ανεβάζοντας με τις κινήσεις της τα ποσοστά ανεργίας με μοναδικό γνώμονα τα συμφέροντα ξένων φερόμενων ως επενδυτών  αφού επί της ουσίας διατηρεί στο ακέραιο τις δογματικές νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις της που αποσκοπούν στην πλήρη απαξίωση των δημοσίων υποδομών και την ολοκληρωτική παράδοσή τους στην εξυπηρέτηση ιδιωτικών οικονομικών συμφερόντων. Σε ανακοίνωσή της λοιπόν αναφέρει την πρόθεσή της για ένταξη των 23 περιφερειακών αεροδρομίων σε μία ανώνυμη εταιρία με ιδιώτη επενδύτη παραλείποντας να μας εμφανίσει τη συνέχεια. Ξέχασαν να μας πουν ποιο θα είναι το μέλλον της ΥΠΑ, ποιο θα είναι το μέλλον των εργαζομένων και ποιός ξέρει αύριο και ποιο θα είναι το μέλλον της διαχείρισης του εναέριου χώρου μας.


Σε αυτή την κατεύθυνση συγκροτείται η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ


Η προοδευτική συμμαχία αποτελεί την  κοινή στράτευση συλλογικοτήτων και κοινωνικών δυνάμεων ενός ευρύτατου πολιτικού μετώπου προοδευτικών δυνάμεων, με κυρίαρχο χαρακτηριστικό τον αγώνα ενάντια στον εθνικισμό, στον ρατσισμό, την ξενοφοβία, την νεοφιλελεύθερη πρακτική παράλληλα με συγκεκριμένους προγραμματικούς στόχους για μια σειρά αναγκαίων ριζοσπαστικών και προοδευτικών αλλαγών τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Η πρώτη ανοικτή συνάντηση για τη συγκρότηση του εκλογικού σχήματος θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 6 Απρίλη στις 6.00 μ.μ. με την  παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου με τον τίτλο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.  Η εκδήλωση θα γίνει στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ).


Σάββατο 6 Απρίλη στις 6.00 μ.μ. στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ).




Από την Συντονιστική Επιτροπή


 

Βασίλης Αλεβιζόπουλος

Επιστροφή πίσω: Αεροπορικά Ειδησεογραφικά Νέα
κορυφή σελίδας