Ξέφραγο αμπέλι τα αεροδρόμια της Fraport;

Ξέφραγο αμπέλι τα αεροδρόμια της Fraport;

Ένα περιστατικό για γέλια και για κλάματα, που σημειώθηκε χτες με πρωταγωνιστή Δήμαρχο μεγάλου δήμου των Χανιών, στο αεροδρόμιο Χανίων δημιουργεί ένα τεράστιο και σοβαρό ερώτημα…” Δουλεύει ή όχι η ασφάλεια του αεροδρομίου Ι.Δασκαλογιάννη ; ”

Ο εν λόγω Δήμαρχος είχε προγραμματισμένη πτήση από το αεροδρόμιο Χανίων, με την Ryanair, ενώ με πολύ μικρή διαφορά αργότερα πετούσε το αεροπλάνο της Aegean.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης αρχίζει από το γεγονός ότι κατάφερε, άγνωστο πώς, να βγει ολομόναχος στην πίστα του αεροδρομίου παρόλο που για να γίνει αυτό υπάρχει ένας αυστηρός έλεγχος , αφού δεν μπορεί ο καθένας να βγαίνει ατομικά στην πίστα όποτε αυτός αποφασίσει.

Αφού λοιπόν, βγήκε έξω γνωρίζοντας ότι το αεροπλάνο της Ryanair είχε κλείσει τις πόρτες ήταν έτοιμο για να πετάξει, μπήκε  στο αεροπλάνο της Aegean (!) προκειμένου να ταξιδέψει στον προορισμό του.

“Ωραίος και άνετος” λοιπόν, έκατσε σε μια διακεκριμένη θέση. Ελάχιστα αργότερα, ένα άτομο που το εισιτήριο του υποδείκνυε να κάτσει στην ίδια θέση ζήτησε τον λόγο από τον Δήμαρχο που έκατσε στην θέση του, με τον δεύτερο να του υποδεικνύει μια παλαιότερη κάρτα επιβίβασης , η οποία έδειχνε την συγκεκριμένη θέση στο αεροπλάνο. Φυσικά, το προσωπικό εξέτασε την κάρτα επιβίβασης διαπιστώνοντας ότι είναι παλαιότερη.

Έτσι λοιπόν άρον άρον Δήμαρχος κατέβηκε από το αεροπλάνο.

Θα μας ενημερώσει η fraport τι θα πράξει για το συμβάν που την εκθέτει ;

 

πηγη:holidaynews.gr

Επιστροφή πίσω: Αεροπορικά Ειδησεογραφικά Νέα
κορυφή σελίδας